Followers

07 October 2011

game Bf / Gf

Taken from 'Dengan ini saya mengisytiharkan saya LIKE status anda =P


Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak jangan contact saya . Maksudnya jangan call/ msg sy. Saya pun buat mcam tu dekat awak okay? Kita tengok siapa menang.
Gf : Okay !

...
Esoknya , si Gf terpaksalah tahan rindu dekat Bf . Mengenangkan ini satu permintaan yg dipersetujui bersama, si Gf cuba kuatkan hati...

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijawab. So si Gf pegi rumah Bf dia. Di luar rumah, ramai org. Gf  rasa pelik then terus masuk ke rumah. Sekujur tubuh terbaring ka
ku di tengah rumah. Dan tubuh tu adalah jasad si Bf yg dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat pada Gf.

Surat yg bertulis :

Sayang , semalam awak dapat hidup sehari tanpa saya . Saya pasti ESOK dan SETERUSNYA pasti awak dapat hidup bahagia tanpa saya. 
Love you ♥ 
--------------------------------------------------------------------- 
Jujurnya aku menangis bile bace bende ni sbb aku selalu main game mcm ni.. Kitorg jarang jumpe so a day before jumpe tu, sebarang komunikasi adalah dilarang.. Tujuan: Nak buat rasa rindu tu menggunung tinggi & nak mengelakkan sebarang mood tak baik. Ye la takut bile dah berborak n termasuk topik panas, mesti boleh affect pertemuan esok hari.. U get what I mean? Lagi pun kena tido awal so bile jumpe esoknye rase fresh je..hihi..
 Tapi sebenarnye rase takut mmg ada.. sbb die datang dari jauh and drive sorang-sorang semata-mata nak jumpe aku.. malang tak berbau and accident boleh jd anytime.. status kitorg pulak 'darah manis'.. lagi laa takuutt.. 
Kalau anything bad jadi pd AFIQ, tolong jgn tanye apa tindakan/ perasaan aku.

6 comments:

nida-razak said...

ira..sedihnya baca..hukhuk..xnak bayangkan klo benda cm ni jadi..series..xsnggup..hukhuk..

bahIRAh said...

ira pun same..takuutt sgt..mmg mati itu pasti tp kalau bole biarlah dlm keadaan yg tidak menyakitkan hati sesiapa..

miszatie said...

uuu..xmo2!!..T_T

Cik Zimie said...

ira u know what?kite salo imagine psl bad thing happen dekat si dia.kalau imagine jek mesti bergenang air mata.pastu laju je air mata turun..padahal nothing happen pun..haih tula suke sgt bermain dgn perasaan

bahIRAh said...

miszatie: ira pun takmo!

zimie: yeahh we r in the same situation..perasaan ni selalu main tarik tali..tp mmg tak pernah lupe doakan keselamatan die..

LisaLisut said...

my heart broke reading this post.erghh kalau partner i takde cnfirm i ikut skali lah masuk kubur.sobs. i cant live alone wthout him.
ceh lisa. tgk skit berani ke x nk mati.gagaga..sedih lah tak nk pk.