Followers

11 October 2011

wedding Aini Sdary

9 Oktober 2011 -- hot date! Kami Ali Aisyah 99-01 secara berjemaah pegi umah Adib nak tengok baby umur 20hari! alaaa takde gmbar pulak.. pas pekene roti canai, bergerak ke umah Aini kat Batu Berendam.





Gambar ni sume gune camera Daus.. siap setting ade blur bagai..adehh.. Tahniah Aini n Sofian!

Hazwan tolong drop kitorg kat Melaka Sentral. Sempat lagi pekene aiskrim McD.. thanks Wan, moga makin murah rezeki ko..





Al the way from melaka - KL, haruslah aku tido tp sbnarnye lelap stgh jam je.. despite all the laughter, kasut/ sandal yg baru beberapa minit aku beli kat TBS dah tertinggal dlm tren.. redha jek la..kasut itu bukan hak milik aku.. T___T

2 comments:

anaztasias nora aira said...

nora baru pi melaka sentral haritu. hantar sepupu ehhehe :)

bahIRAh said...

ntah2 berlaga bahu..heheh