Followers

21 October 2011

Promosi tapi pricey, aduh..

Holla everyone!

Before nak logged off, teringat nak share something dgn readers.. I've been eyeing this particular photographer for quite sometimes jugaklah and berjaya dapatkan quotation (august) .. He's nice, siap tanya how much our budget.. Surprisingly rate die still within my budget (+ outstation charges)..hehehe >__<   Tapi mcm biasela, ini orang mana tetap lagi die punye perasaan, so KIV dulu..

Seronok jumping around dlm FB, I stumbled upon page die.. Eh, mereka ada buat promosi tp for wedding on Oct-Dec only.. I pun gatal tgan tanya takde ke promotion for 2012??hehe.. Later on, owner page add me as friend.  He asked whether I nak ke promosi tu.. Bile dah include outstation charges, jadi lebih mahal dari apa yg die bagi I dalam previous quotation!! Err??!

Korang rasa macam mana ye? lebih mahal tu takdelah sampai ratus ringgit tapi I mcm pelik sbb katenye promosi tapi kenapa lebih mahal dari apa yg die offer to me last August? Items yg dpt pun same je..Bile I tanya prosedur for booking, terus tak reply.. hurmm.. That's enough. I have to slash YOU out from my list.. SORRY..
^ I love my new background! Cute kan?^ 


Update on 25/10: Photographer itu telah menjadi terlalu baik..maka saya sedang mempertimbangkan pakej beliau..maaf atas salah faham sebelum ini..hehehehe!!

3 comments:

Asfiza said...

bahaya dear..takut kena tipu jer...

Rina (◕‿◕)✿ said...

xnmpk background pn...huhu

ape nama op tu??

bahIRAh said...

asfiza: end product die quite impressive tp sayang la die wat cmni..

rina: eh tak nmpak ea?lambat loading kot.. err tak berani nak reveal kat sini..hehe..