Followers

10 October 2011

NOT a pre-wedding session

Banyak gileee benda nak update dalam blog! hohoho.. tapi mahu intro dgn gambar... entry shoot

oleh: 
 

Cukuplah 3 keping..huhu.. tak sempat nak letak watermark.. AFIQ pun tak tengok lagi sbb sy pegang CD..hehe. It's not a pre-wedding photoshoot. Kebetulan time shooting ni still dalam bulan Syawal 1432h so consider this as our Raya Portrait bergelar pasangan tunang. of course la takde sesi salam cium tangan..jeeezz..

p/s: AFIQ tengah kecewa sbb die tak reti posing depan camera..

i love this!

8 comments:

Cik Zimie said...

fuyooooooo ira.cantek nye.gambar cantik.dress pun cantek.hehehe

yeke NOT.yes lah!!hihi

bahIRAh said...

heheheee thank you!! tp keras tu tak dpt cover..

oopss tak best la gune terms pre-wed ni.. :-8

kaklong said...

mmg cantik....kalah pengantin nyer post ni...heheheh ;)

LisaLisut said...

cantiklahhh baju biru tuu.where to buy?

bahIRAh said...

kak long: lom jadi pengantin lagi..hehe..thanks!

lisa: TQ! tgok kat fb- pretty princess closet (RM65 only)

amalina baharuddin said...

cantik nye dress ira :)

i xde gmbr pre wed .. sedih kn .. kekangan masa n we both duk jauh .. sob3..
heheh

bahIRAh said...

thank u emma! hihi..bukan pre wed, saje amik gmbar cantik utk bunting or banner.. emma takmo sedey k..

fainie_riz said...

sweettnye kamu berdua..dh lama tak visit ur blog..ni baca secara pukal...huhuuh