Followers

23 June 2011

Aqiza Bridal

Berdebar hati ni bile masuk Bridal Boutique..ecehh mcm tak pernah masuk pulak kan..hahaa. Tapi this time masuk utk diri sendiri.. Gile tak terketar-ketar? siap mintak akak ofis berlakon konon-konon die yg nak kahwin..hehuu..propa jek lebih..

1st pegi yg sebelah ofis. Dahla tingkat paling atas sekali rupenye tutup. Pastu mcm xde org je..hishh pelik-pelik. Another one kat bahagian depan sikit, masuk je terus dah rase nak kahwin sb tangga tu ade hiasan bunga..haha! Bile masuk terus kene greet 'Selamat Datang'..mood happy n x jadi takut..bajuuu suuumeee gojes gilerr! tak amik gambar sb maalluuuu saanngaat!

Korang boleh try pegi kat website Aqiza.com. Baju die pun ade kuar Majalah Pengantin edisi May2011. Ade satu baju tu cantikk gileeeeerrrrrrrr!! tema Autumn.. I memang tak malu sikit so I pegi peluk baju tu..hahahaa tolong jgn tiru perangai sy.. Best part is transportation charges around Lembah Kelang is FOC! Nak tempah baju nikah starting price from RM250++. Berbaloi- baloi.


Pakej Tempahan Baju Nikah L+P = RM599* Korang rase ok ke x? Perempuan dapat Baju Kurung Moden with beads.. Lelaki dpt Baju Melayu Sulam. Tolong bagi pendapat. Terima kasih.

3 comments:

UyaRayza said...

hasil jahitan alter diorg kemas tak? hehehe..murh jugak tue kalo kire tue hehe

fainie_riz said...

ok jgk harga tu...sbb siap bead n sulam

bahIRAh said...

uya: alamak x tgok pulak part alteration..hihi.kena byak tnye uya lagi ni..

aida: Thank U!