Followers

09 June 2011

wedding kak Sheila UKM - unbreakable

Hye semua! ade banyak sgt perkara nak tulis kat sini..tp kena sabar la sb entry ni panjang tau..kalau rase bosan bole click X kaler merah kat atas tu.. Sy ade rase mengantok tp sy try tahan..so kesimpulannya nak upload gmbar saje..

Teringat lagu Janji Padamu - Exist.. oucchh sweet sampai ke pangkal hempedu ;]

Serious lately ni mcm rase penat teramat. Eh lupe plak, tadi mandi hujan.. Patutlah sejuk je bdan ni..jgn la demam.

Last week attend wedding member UKM. she's my neighbour kat kolej. Lameee dah x jumpa die. Since tahun 2008. fuuhh seronok bile dpt jmpe kawan lama.. Kan? Foods sedap giler. Majlis pun relax je. Time sy dtg, die tgah make up. Ape lagi, terus la sambar namecard mak andam. wakakaka.. sy mcm dah berminat tgok make up style die..butik akak tu kat area CarrefourBP. kitorg try perhati tp x jmpe pun maklumla keta banyak giler time cuti skolah ni.. hurrmm rasenye nak amik mak andam itu je lah.

congrats Kak Shiela!
Journey wedding bersambung ke rumah Amar. Kakak die kahwin. Sy x larat nak makan nasi cuma makan ayam beberapa ketul.heheee sedapp sgt. Rupenye org Johor akan serbu rumah pengantin lepas waktu Zohor. kitorg sampai around 1 lebih tapi xde org. Tetibe sy bole rase takut. Takut kalau org x dtg..whuaaa mintak-mintakla perkara tu x terjadi kat kenduri sy n AFIQ nnt. Tapi kan cube korang tgok gmbar, ramai tau yg dtg smpai x cukup tempat duduk :'[

betik bsama henpon pink.hahaaa
Din kene berdiri sb xde kerusi..kuikui
the pengantin.Amar yg pegang camera baju kotak-kotak

Betik n Din nak karaoke. Me n AFIQ ade nak beli brg sket so kami berjemaah ke Square One.heee



thank u boy~
AFIQ punye kaler purple.hahaaa!!

One of my wishlist for 2011 dah complete.hehee bukan wishlist besar sgt pun. Saya nak sgt tgok AFIQ sepak bola! Iyeee tu je sy mintak. *Lompat bintang!*




Seribu kali sayang.. sy sendiri tak dpt recognize which one is my fiance..erkk goli den. Agaknye time ni awk kuar court. ntah la awk, sy x ingat. Sy kan busy jadi timekeeper.. OK 10minit! sila tukar pemain..cewahcewaahh ^__^

Oo0 awk nangis ea?hihi

This love is unbreakable,
its unmistakable,
and each time I look in your eyes, 
I know why,
This love is untouchable,
I feel in my heart just cant deny,
each time I look in your eyes ohh baby, 
I know why,
This love is unbreakable.

3 comments:

Dalina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
cheQmOomOo said...

ade selipar sebijik centu :)

bahIRAh said...

wahaha kite geng! Geng selipar sama!