Followers

23 June 2011

Eton & her 2nd baby

Entry ni ade dlm draft sb semalam x dpt upload gmbar

Semalam (Selasa) berlaku satu perkara seronok and at the same time penat.hehe.. Masuk je ofis bukak FB then nampak Jijah post kat Lin pasal nak pegi visit Eton yg dah 2 bulan bersalin. Tanpa berlengah terus comment "Nak ikuuuuutttt"..

By the time kuar je ofis, phone bunyik. Lin kate Jija nak dtg amik around 8.30pm. apelagi, terus la menuju ke umah Lin n lepak situ..yg seronoknya ade magazine Pengantin front page Siti Saleha a.k.a Nora Elena. lorr budak lagi minah ni..apesal muka die matang sgt? Kat umah tu ade 4 ekor kucing yg besar!!

Name die ATAN




Sampai je umah Eton, Fareedz yg sambut kitorg.die excited sgt sambil tepuk tangan.haha!tak takut org langsung..tp itula yg Eton risau sb dlm 'keadaan' skrg ni, budak kecik pun x tlepas dari bahaya org jahat..

Ahdiyat Farhanz
excited
eeee peluk die kuat2..

Kitorg berborak mcm tak ingat dunia sb last jmpe tahun lepas kot..huhu..Fareedz n Aiman (husband Jija) layan cite Hantu Kak Limah Balik Rumah. baby Farhanz pulak tak nak tido.die nak org chit chatting dgn die kalau tak die nangis.. =_=' Bile cite HKLBR da abis, tukar CD Upin & Ipin.. bile tgok Fareedz mcm dah x stabil, cepat2 masuk dlm buaian..teruss hilang ditelan mimpi..hehh


Keesokan hari ialah hari bekerja tp rase mcm malaaass nak gerak balik. bole tak? hehee.. Lin dah mamai sb die kene masuk keje kol 7am, Eton pun nak naik keje after confinement period.. Me n Jija ade maaf sket sb masuk mcm biase.. Sampai umah dah kol 2am. A very tiring day but we had fun! Next plan nak lepak umah Jija n Aiman sambil makan Dominos..tak sabar!

2 comments:

UyaRayza said...

wahhhh pack nye schedule die hehehe

bahIRAh said...

hehehe frens forever :D