Followers

16 June 2011

Colour - rejected*

Hye Everyone!

After a long pause pasal wedding theme, only now I finalized my own wedding theme. It's a combination of PINK and  CHOCOLATE! terkejut tak ade Pink? hahaha even I tergolong dlm golongan PINKY haters, tapi sebab MAMA punye favourite colour is PINK, I pun mengalah sahaja. Tapi I belum discuss dgn MAMA or org lain lagi pasal ni. Kirenye sape yang bace blog I je tau pasal colour ni..kelaass gitu.

Time Anen engaged dulu dah gune PINK tapi MAMA suka PINK utk wedding sb environment/ ambience akan nampak soft.. uhukuhuk soft ke? I ni kategori tone sawo matang so jgn mimpi la nak pakai dress PINK. I just want my mom feels happy *anak yang menurut kata*

credit to Sher


Kirenye combination tu mcm gambar di atas la.. Hopefully sy tak termuntah bile tgok barang-barang banyak dlm kaler PINK! Eh x pun I bole mengelat sikit, amik brg yg banyak kaler coklat! What type of dress that I'm going to wear is still undecided. Most probably amik tema tradisional sb on the Groom's side I nak request modern style *winkwink*. I pernah cakap kat AFIQ nak pakai style Jawa ade bunga kat kepala tapi AFIQ tak bagi. 

A few days ago ade shopping online and I heart this one jubah. Bile tanye pendapat AFIQ, die pun kate cantik. I pun cakap kat die nak pakai untuk nikah. So dah terbeli la pulak.. Sekarang belom sampai lagi sb jubah tu kene Pre order. Later bile baju dah sampai I akan upload. But suddenly I teringat my MOM ade lace coklat-orange colour and I jadi berbelah hati.. Ade perasaan untuk amik kain tu buat baju nikah juga..

Macam mane ea?


Btw pelamin kat bwah ni simple kan? I want that chair!!
Sassy's Journey

Ramai org tanye kenapa I tak suke PINK. Jawapan I: kaler PINK ialah kaler yang HIPOKRIT. Ok jgn tanye bebanyak nnt  tak pasal-pasal kena hentam dgn PINK lovers. Eh lupe nak bitau, I tinggal dalam rumah kaler PINK tau.. 

kan da kate MAMA ku peminat PINK maka haruslah rumah pun kaler PINK!


5 comments:

UyaRayza said...

suke sgt5 pelamin tue hehehe..simple jer hehehe

A.N.A said...

my theme black..nk sgt hitam tp still tgh pujuk encik i..my mom ok..hehehe..my dream theme black + yellow..

Dalina said...

pink? erkkkkkkkkkkk
demi mama, apa saja untukmu..

bahIRAh said...

uya: yup memang lain dari yg lain kerusi ni ;p

a.n.a: fuuhh berani nye pakai black! my mom mesti dah reject awal2..hihi

kek na: iyooolaahhh eden ni haa anak yg baik..kihkih

Haidasafera said...

weehhuuu..pink jugak. time kakak kite kahwin ritu pun pint + coklat. mak awk dpt ilham dari situ kot.hehehhehe.