Followers

25 July 2011

44th

Happy Monthly Anniversary to me n AFIQ! and we are also celebrating our 7th month of engagement! weeeheee!!

 
And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You'
re my wonderwall..
 
Oasis-Wonderwall

 
Semoga setiap langkah kita dipermudahkan oleh Nya.. Amin Ya Rabbal Alamin..

7 comments:

AnEs said...

mesti ko tak rase pun da 7 bkn kan? haha. tu tanda nye happy.

bahIRAh said...

senyum sepanjang hari..heheee

Haidasafera said...

congratulation dear...nak info sikit, awk tempah wedding card kat mane? murah kan...hehehhehe

bahIRAh said...

adakah kak haida akan berkahwin next year??? haa!! lom tempah lagi buk..tapi ade intai2 la..try cek kadkahwinku.com, kad kahwin borong kat fb kite dgn artchetak.

anaztasias nora aira said...

hepi annivesary :) ehehe p/s saya wat dgn artchetak :)

Haidasafera said...

alaa buk ira.. nk ikut sunnah nabi nak meramaikan umat nya. hehehehehe...xde planning lg. sj nak mengatal survey dulu. hari tu kite ade bc entry awk pasal kad kawen kekna awk yg murah giler tu.

bahIRAh said...

thanks nora!wow nnt review ea..

ooo yg tu tak normal price 60c.. awk bole jln2 kat Jalan Pudu carik printing comp then tnye je bape diorag charge utk printing.