Followers

19 July 2011

tengok pocket

Ade sesape tgah minum teh?

Fuuhhh memang agak semput jugak la sekarang ni.. Bukan semput pasal ganti puasa tapi tengah tgok promosi giler-giler dari photographers. Memang Julai yg agak memeningkan kepala..hahahah. Artisme Republic buat promo RM1,110 for 1 event and diorang based JB. Hati dah berkenan. Terpandang pulak Ecad Photography wat promo RM850 for 1 event. Hati berdetak lagi.


Promo yg paling tak boleh tahan ialah dari  IndahKaryaProduction !! Promo ni memang hebat la.. Yup diorang still newbie tapi tgok dari contoh video masih boleh diterima akal. My wedding insyaallah next year so I think they have quite a plenty of time to develope and improve their skills. Hopefully the end product turns out great & awesome! ade beberapa hari lagi mahu finalize.. IndahKarya kena bayar 50% out of RM2000 so kena tarik nafas dulu..hihi..


Terjumpe pula Photoluso based kat Kluang..hurmm belum try emel lagi..malam ni kot nk tnye.. ingatkan nak start prepare 6 bulan sebelum date kahwin sekali kena buat homework awal-awal daa...haishhh sabar-sabar..moto utama ialah penjimatan terancang.. kalau tempah awal dapat berjimat, maka preparation pun kena start awal. AFIQ kate die nak SEMUA dah settle a month before kahwin.


Blogwalking dan terjumpa pula Pasu Kuala Kangsar Ok ke kalau pengantin Melaka tp bg benda berkaitan negeri lain? erkkk come on la kan, kite 1 Malaysia!! muahaha benda kecik pun nak pening.. ok bole shortlisted vendor ni utk presentation dpn MAMA AYAH n AFIQ. bile tgok total cost mcm pengsan tak makan berhari-hari so lepas dpt gaji baru buat..lalalalala~


p/s: best ke Harry Potter Finale?

11 comments:

Lynn said...

Gadis rase kan..
baik cari yang dekat ngan kiter kalau aper-aper hal senang nnti tau..;-)

bahIRAh said...

betul jugak ape lynn cakap..hehee kene buat homework lagi nih..

anaztasias nora aira said...

homework lg dear. hujung tahun lg byk promo tahu... ehehhe nora pun pening dah :P

Dalina said...

kata kuala kangsar tp tu kilang kat kelantan katanya..confuse mak
kalo kuala dekat la ngn kg a'hkm,die kata memang ada area bt labu sayung pun. kalo dpt g situ msti bole lg murah. dulu ada kwn kte bg pasu ni kat sume guest.comel.
xpayah la ukir nama tu mcm buruk je tulisan die

LisaLisut said...

best.terharu ok.rs nk cari semua CD harry porter dr zaman kanak2 smpai last.nk marathon.

UyaRayza said...

harry potter terbaekkkkkkkkkkkkkkk heheheh...rase nk tgk 100000 kali hehehe..uya sanggup amek tiket pkul 130 pagi untuk dapat seat terbaek n langsung tak ngantuk tgk heheh

eh ira org kluang ke? haaa nnti kalo dpt bgtau k sbb nk cr photographer untuk majlis bertandang hehehe..indahkarya? hmmm cube tgk tul2 quotation diorg

bahIRAh said...

nora: baik cik! akan manage time utk buat homework!

kek na: ooo tu la takmo ukir name, comot.

lisa: hehehe ptg ni nak tgok ;)

uya: fuuuh kena get ready dgn pop corn ni..huhu..

kluang tu utk bertandang juga..ok nnt ira share dgn uya.. indahkarya kena depo 50%..hurmmm..

zimie said...

grrr blum dpt tgk HP.huhu bznye hujung minggu.bile nye nak ade masa tengok.sobsob.

btw kena buat homework dulu kot ira.zimie sndiri langsung takde satu hape pun book lagi.mentang2 majlis lambat lagi.kehkeh kang tibe masa,mula la meracau.;p

wanny :: said...

wanny pon masih x de photographer lg... huaaa..... kene survey ni~
tq link2 tu...huhuhuh

yeah! jom tgok HP....

bahIRAh said...

zimie: hehe dah tgok HP last nite :p cepaat tgok, best! skrg memang dok survey tak berhenti..adoi pening,

wanny: yeayy ade geng! jom kite carik same2..

syiQin eQin said...

dah dpt ke utk photowedding tu?? erm tetibe ade name group abg lak.. photoluso..