Followers

05 July 2011

cake dpt sponsor

Tadi kan ade sorang hamba Allah ni tepon saje tnye khabar.. AFIQ, kalu awk bace ni, org tu ialah kawan sy yg dah ade anak 1. Haa ingat tak? Kalau tak ingat, kol 3 nnt call sy..hahahaha

Hamba Allah ni kalau call mesti tanye soalan uncang timah.. "Bile nak kahwin??" Sy pulak memang ade jawapan standard utk soalan mcm ni.. Sy akan tanye "Kenape? Ade nak sponsor ke?" HAHAH mulut takde insurance. Tanpa ku sangka (baca nada seram) beliau tanye " Haa bole..nak ape??"

o00hemmgee! 

Terus la jawab "Tolong sponsor kek TIGA tingkat!!

He replied, OK tapi bitau awal-awal nak bulan bape.. Alhamdulillah rezeki..

Antara design yg sy suke tgok.. gambar sume credit to Google :)



Cake sy sume plain..I don't like cake yg serabut byak hiasan.hahaha.. Buttercream pun bole sb nnt end up masuk perut gak.. After all, kena la ikut budget org yg nak sponsor. hehe..Amin Ya Rabbal Alamin..

Tak rugi berbuat baik dgn org..Ye tak?

5 comments:

UyaRayza said...

yg 1st n 2nd comel hehehe..suke2 hehehe..yg last unik...bgusnye dpt sponsor hehehe

bahIRAh said...

hihihi..insyaallah uya nnt pun murah rezeki..

LisaLisut said...

murah rezki u :) yey!

choclairissa @ intan said...

semuanya cantik tp i vote no 3..simpleenyeee :) bertuah u dear..

bahIRAh said...

lisa: yeay jugak!

intan: hihi thank u!