Followers

04 July 2011

AFIQ mahu?

Last nite before bed time, layan borak dgn AFIQ tercinta..lalala.. Confirm la bicara topic kahwin kan?? hehee so tanye la die ape die nak for hantaranS nanti.. 

AFIQ mahu:

1. Sirih Junjung
2. Cake
3. Coklat
4. Jam tangan
5. Kemeja & Slack
6. Kasut
7. Perfume


Yaho0o bagus sungguh kekasih hati ku ini.. Semalam ade masuk kedai jam, ade berkenan satu tapi bukan I yg pakai so kena tunggu empunya badan decide.. AFIQ ni boleh tahan cerewet bab nak beli brg so kena prepare mental & physical..hahaha. Hurmm awak cari sendiri la k?

Boy, this entry for u! Kan saye da cakap nak update arini..hehee.. Dengar lah lagu Aishiteru sambil ingat saye.. 
 
Bestnye 5 hantaran berbalas 7.. Bile prepare pasal kahwin, sy ade satu MOTTO. Inspired by my sis. She said never listen to others opinion unless komen membina dan tidak merendahkan diri kita sendiri. Another sista komen kenape hantaran yg sy mintak takde makanan langsung? Ehh lauk pauk time kenduri bukan makanan ke? Bukan nak bersikap disrespectful tapi sy rase lauk pauk kenduri lagi banyak dari sedulang cupcakes or coklat.. Untuk hantaran belah lelaki memang sy akan prepare cakes and chocolates sb rombongan die ramai kanak-kanak dan sebagai menghargai perjalanan mereka dtg dari jauh walaupun takdela jauh sgt..hehehe..

However, as a token of appreciation to all my relatives yg bakal bertungkus lumus on my BIG DAY, I will try my best utk buat 3-tier Wedding Cakes! Is it fair enough??


Memetik kata-kata Remy Ishak, hidup bukan hanya untuk puaskan hati org lain.

5 comments:

UyaRayza said...

I LOIKE hehehehe..suke kata2 remy ishak tue heheh

anaztasias nora aira said...

setuju !!! p,s nora tgh tunggu sale perfume ni. tahu ke bila? =)

Badrul said...

terbayek lah afiq hhohooh
btw ashiteru tu best kan ekekeke

bahIRAh said...

uya: hehee ade betulnya die ckap cmtu

nora: nak carik perfume biasenye tunggu christmas or valentines.. tapi skrg pun ade sale kan..cepat grab! jgn tunggu lagi..hihi

bad: uwaaa tunangan org sudah komen :) welcome geng~ hihi aishiteru AFIQ!

Dalina said...

mknn lauk pauk kenduri tu,rombongn x bwk balik bungkusssss.dorg mkn kat situ jeeee
yg atas dulang tu dorg bole mkn kat rumah bila smp rumah lps balik dr melaka.penat woo.or mkn dlm pjalanan.
lps tu, mak metua boleh share2 or bahagi2 mknn tu sesama dorg yg join rombongn tu sbg mhargai masa/tenaga/duit minyak dorg yg join 'menghantar' anak beliau.
my 20 cents