Followers

13 July 2011

at Jija's crib

Semalam ade ad hoc plan.. Eton amik leave sbb babysitter cuti. Lin pulak dapat rest after kene standby utk BERSIH 2.0 dan keje malam berturut-turut. So diorang decide nak terjah umah Jija kat Putrajaya.. Eton tak berani nak drive jauh-jauh & Lin x dapat bwak keta die sb parking limited. I pun kene jadi driver tak bergaji..hehe..

Jija masak Spaghetti woo!! sedap gilerr sb banyak sgt bahan-bahan dalam tu.. I memang suka kalau banyak balls, udang, ayam..huhu.. kitorg boleh marathon 2 movies in one nite :) Anak-anak Eton pun baik je.. Farhanz lagi la, siap bole tido..bangun..tido balik..comel giler!! Kitorg tgok Transformers dgn HKLBR. Gile kentang betul.

After ni tak tau nak serang umah sape. maybe kitorg jumpe kat mall n lepak-lepak sambil gossiping. Sedih je bile Lin & Eton mention pasal nak spent time dgn I before I pindah Johor.. hahaha itu future planning, tak tau jadi reality ke tak. kite hang out kat Melaka je la senang.. lagi ramai bole join. Rindu Salwah, Aleya, Ajai, Ara, Zeeta.. susah betul mahu ketemu mereka ni..

Gambar malam ni baru upload okies..stay tuned~



2 comments:

UyaRayza said...

uya kat presint 9 hehe..haa anta2 ler spagheti yer hehehe

bahIRAh said...

hah!! fasa brape?