Followers

13 July 2011

wasted entry

For the very first time, hari ini yg bertarikh 13 July 2011, I forgot to wear my both RINGs.. nak kate kelam kabut tu tidak la tp mungkin routine berubah. sepatutnya lepas pakai jam akan sarung cincins tapi tadi terbuat benda lain..haihh dah turun baru perasan..seksa je rase tgok jari licin ari ni..hehe

Meter mood tengah turun naik dgn amat laju. Actually ade rase down. Maybe sebab tak suka everything yang dah well planned for this weekend kene cancel. The thing is, benda yg dah plan ni bukan perkara main-main.. Tapi membabitkan perkara penting dalam hidup. MY OWN WEDDING!! Punye la tahan nafsu tak nak pegi wedding fair kat KL sb nak tunggu kat MELAKA punye sekali boleeehh laaa pulaaak ade benda lain dtg melintang tgh jalan. Sumpah memang bengang giler tp takde pulak rase nak mencarut or baling barang. Kirenye masih under control la..haha padahal dah tak mampu nak luahkan dgn kata-kata.

Sepatutnya 16Julai nak attend wedding member kat Sepang then boleh melawat Nilai 3 walaupun sekejap.. Bracelet nikah pun da janji nak amik on that day. Setting dah baik sb I bukan jenis balik kampung every weekend. I balik kampung bila perlu. Tolong faham perkataan BILA PERLU = KEPERLUAN YANG MENDESAK. Konon-kononya dapat la pegi Pameran Pengantin dgn AFIQ utk survey bridal boutique..kalau nak pusing satu Melaka or just depends pd review kawan-kawan mcm tak syok..*lempang10x* Sekarang all gone macam pasir berterbangan. macam kertas ditiup angin. Memang serious rase down giler. Rase macam dunia dah terbalik. tandus giler perasaan skrg. satu hari ni tak ketawa langsung.. boleh imagine tak mcm mane tak ketawa dlm 1 hari? stress!!
Google

Tolong la..macam mana nak lepaskan perasaan ni. ALL my drafted plan kene cancel due to PTD Exam pukul 8.30am - 3.30petang. After perah otak nak suruh masuk wedding fair? memang tak la. AFIQ pun ade exam. Die dapat kat JB. Die bersemangat study.. Aku? marathon tengok movie..malam ni nak tgok Die Hard 4.0 pulak..haha memang takde motivasi nak study. otak nampak perkataan Pameran Pengantin Melaka je. :'(


Puas pujuk hati suruh bersabar..tp macam takde kesan..sambil taip entry airmata pun jatuh. Ya Allah, kuatkan lah hati ku ini..


Keje banyak tapi aku leka dgn benda lain. 
B0S, pekerja mu meminta maaf.

9 comments:

UyaRayza said...

sabar ye dear..xpe2 maybe ade hikmah lain nie hehehe...chill up k eheh

bahIRAh said...

uya...tak mampu uya..sedih sgt ni..tak tau nak buat ape dah..

zimie said...

alala nape ni ira.sabau ye.dah2 g baca buku.kang x dpt jawab exam kangg ;p

Hunny Kitty said...

entah2 nak lulus besar kat xzam PTD tu..sape tau???

bahIRAh said...

zimie: kite try tp tak masuk langsung

hunnykitty: hurmmm..insyaallah..thanks!

Dalina said...

knp x mcontohi semngt study afiq? apadaaa

pameran tu lenkali ada lg. ini exam bkn semua org dpt peluang

ayah is thinkg about u. pls call him..

Farrah Anuar said...

hye irah.. so lucky u listed on PTD exam tu..wat betol2 eh nanti..wishing u all the best & good luck.

tapi kalo i jdi u pon i kuciwa..huhu..sbb dah plan baik punya kan..aleh2 semuanya cancel. Xpe..mana tau ade rezeki yg lebih baik sebalik xdapat pergi tu kan.. Tenang tau.

misssazusarin said...

sabar yer dear...
smoga dipermudahkan exam ptd nnt..
gud luck=)

bahIRAh said...

kek na: yeee laaaaaaaaa

farrah: thanks dear.. i tgh try study ni

misssazusarin: thank u so much!