Followers

06 July 2011

lari-lari Transformers3

Hajat di hati nak tgok dgn AFIQ tapi AFIQ dah tgok dulu!! Die tgok time 1st week release dgn Raden..dorang x dpt duduk same-same sb tiket hot selling..haha good very good. dah masuk 2nd week ade aura ketinggalan sket sb everyday org update psal Transformers 3 nih.. tapi x kira, sy nak tgok jugak! Plan asal nk tgok today then Nad ajak tgok last nite. die beli tiket kol 8.30pm. ade feeling mcm tgok midnite plak.hahahaa..

Lepak dgn Pjot sementara tunggu Nad turun. Bile Nad sampai, terus die ajak jalan-jalan.hah ape lagi, terjah kedai kasut la kan.. tgok la diorag, selagi ade kasut nak try..beli nye tidak jugak..hihihi





Member Nad pun ade join tp diorg duduk seat blakang kitorg.. Cite Transformers 3 memang best! A guy next to me gave 100% attention. Gilee ahh position die tak berubah langsung since cite start! Mcm tu je tgan die n body posture. Eden ni dah puas bersilang kaki, luruskan tgan, tutup muka, nangis, makan pop corn dan sendawa. hahahahaa. Ye memang aku nangis time Bumblebee nak kena bunuh. sedih woo bile tgok 'anak mata' die.. Kirenye aku penyayang mcm Sam la..aku memang emosi sntiasa terlebih.harap maklum.

And cite ni jugak buat aku suka pada Carly (malas nk google name sebenar) yg replaced Megan Fox ntah hape-hape tu. Carly ni biasela mesti kena exploitasi dulu beberapa scene tp so far acting die quite well. takde nak control cun ke ape.. part tak bole blah bile kasut die bertukar bentuk time tgah sibuk nak perang.hehehe..korang noticed x? sape yg lom tgok try la cari..tp jgn dok tgok kasut je, tgok la intipati cerita itu.

Cut it short, cite tu byak pengajaran. Yeahh America memang akan sentiasa rase diri die kuasa besar dunia tp kite jgn fokus pd bnda tu. Just anggap org jahat tak selamanya berkuasa. Kemenangan pasti pd pihak yg betul.. Kene la kalah dulu baru rase manisnya kemenangan.. ecehh mcm text bg ucapan motivasi pulak..hehee..

Abis je cite terus berlari-lari nak kejar tren punye pasal.. Pjot dgn kawan Nad jalan je sb mereka pakai heels. Me n Nad dah berlumba lari sambil ketawa-ketawa pastu masing-masing semput. HaAaaa semputt... Sampai je umah, sembang dgn ILi..kol 2am baru tido. pagi tadi ngantuk.

4 comments:

Farrah Anuar said...

wahh.dah g tgk ke?Kita belom lagi..nth bila nk tgk :(

UyaRayza said...

ade org ckp cite nie x best..ade yg ckp best..nie mksdnye kena tgk sdiri hehehe

zimie said...

tengok dah semalam.hehe to me besttt.tengok 3d.memang rasa nak pegang je si bumblebee tu.hihik comelsss

bahIRAh said...

farrah: cepat2 tgok...best!!

uya: btol btol..kena tgok sndiri

zimie: kannn!! comel je mata die :)