Followers

18 July 2011

Manisnya darah kami!!

Title entry ni sila baca dalam nada kumpulan Sepah Maharaja Lawak tau..

Nak dijadikan cerita, lepas exam singgah umah sedara sb nak jumpe baby Adam yg bulat gemuk tu. Time nak keluar kereta boleh tersadung kat besi tajam.. zaasss lutut pun berdarah.. my niece pun buat muka excited nampak kaki I mcm tu. sanggup ikut masuk bilik sb nak tgok lutut I banyak kali sampai malam tu dpn TV, dengan penuh semangat tekan part luka tu..wahaa tersentaphatimaknak..

AFIQ ade tournament futsal on Sunday morning.. I ni dah lost contact dgn die sb malam tu kan dah tertido awal, then bile bangun pagi die dah dalam court so tunggu je la die sambil pandang handphone..hehe. Rupenye beliau pun injured jugak. satu part kat lutut sb terjatuh, satu part lagi kat kepala. Kepala berlaga kepala di awangan sebab berebut bola.. Haaa agak-agak bergegar tak?? Tapi I rase die Ok sebab die still ingat I ni tunang die & kitorag tengah planning nak kahwin next year.. ooohh laaa laaa~

Tapi kan, kepala AFIQ keras sb die hanya cedera ringan. mangsa tu sampai berdarah jugak la siap kene bawak ke klinik. So team AFIQ terpaksa bagi team kepala berdarah menang.. oohh sangat tak fair sb mamat tu yg salah. nak wat cmane, bola yg satu tu jugakla diorang ramai-ramai nak berebut..huhuu.. 

Semoga selepas ini takde tragedi berdarah yg teruk-teruk.. Doakan kami selamat dunia akhirat.. terima kasih :)

5 comments:

cik anis said...

siannya sama2 injured..
hati2 tau lepas ni..
jalan tgk bawah..hehe

bahIRAh said...

hihi baik cik anis!! cik anis pun take care tau~

Renee Meow said...

ala ciannye..i doakan u all selamat dunia akhirat.. aminnn.. :)

zimie said...

manis sungguh!!teringat a day after engagement, sang tunang mengalami accident moto.huahua nasib cedera ringan.memang btl2 darah manis la tu.hoho

ira,be careful tau next time!malang x berbau.hehe

bahIRAh said...

thank u dear renee! :)