Followers

21 July 2011

HP7 : P2

Cepat serbu ke pawagam berhampiran anda utk tengok the last episode of Harry Potter! saya dah tengok malam tadi..hehehehe..tiket kol 6.45pm. Habis movie baru dinner..

amboi handphone baru!


Gambar Nad takde sb die tgah comot.. beliau tak sabar nak balik kmpung makan durian. topic di mana I tak amik port langsung.huu..




So far puas hati even ending macam kelakar. Ye la kite tau umur Daniel, Emma and Rupert tu brape kan so bile diorang act like a parents quite funny.hihihi..oopps sori dah terbitau ending. tapi mane tau kalau ade movie Potter Junior aka Albus Severus Potter! But one thing for sure, sesape yg pregnant tak payahla tgok.. errr rupa mereka menggelikan!






AFIQ, nnt cite Captain America kite tgok same-same tau..

3 comments:

Miss Sunshine said...

akan terjah pawagam esok malam... harry potter tunggu saya tau!

Farrah Anuar said...

Irah! sama2..kite dah beli tiket utk sabtu ni.nak tgk jugaaaa.. :)

bahIRAh said...

hana & farrah: enjoy ur movie!