Followers

11 July 2011

RM100 Raya Shoot

Life memang unpredictable.. Hati pun sama. Sekejap nak buat mcm ni, sekejap nak yg mcm tu.. Poket pulak macam menyokong je setiap kali hati berbelah bahagi.. wakaka~

Sometimes rasa malas nak bukak FB sb nnt nampak promo photography menarik.. haha ok tak boleh salahkan org/ benda lain.. Sila salahkan diri sendiri.. ingat tu! Ade la nampak RAYA PROMO.. Hari tu ade tanye wedding package tapi mcm biasela kan, memang tak mampu..tsk...tsk  -__-

Sy pernah mention tak nak buat formal Pre-Wedding Photoshoot.. Just nak hire cousin n their fantastic DSLR camera utk shoot me n AFIQ for bunting. Tapi RAYA PROMO ni terlalu menarik utk dilepaskan. Pakai baju raya dlm studio.. Arrghhhh totally can't resist! Tak payah berposing bawah cahaya matahari pun.. My biggest problem either nak amik or not is AFIQ.. kekasih hati sy adalah SANGAT KERAS bile berposing. awk jgn marah ea.. ini kebenaran yg semua org tahu.hihihi..

Should I grab the PROMO RAYA or not? Sy memang suka part yg tak leceh. Tak payah prepare props melampau sgt.. setakat pakai baju raya, bawak kad raya n kuih raya je ok kan?


AFIQ: Please be prepared.. I'm going to email them soon!

6 comments:

amalina baharuddin said...

salam knal bahIRAh:)

wahh .. rm100 je utk raya shoot ?
menarik ni :) nk jugak.....

cik_azie said...

besnyer..taun ni kna wat kueh raya byk ckit la ek..nk wat photo shoot kan hehe

UyaRayza said...

uya totally agree hehehe..amek jer hehehe

bahIRAh said...

amalina: hai! hye! jom kite gi amik gmbar!

azie: hehe kalau buat msti termakan time tgh amik gmbar..

uya: yups! I can't wait!

anaztasias nora aira said...

mesti comel pakai baju kurung !!

bahIRAh said...

nora: heeheh muka kelat tahan lapar ;p