Followers

07 July 2011

ruined n ribbon

Hancur hati bile perkara yg dah well planned tak jadi. Mari ramai-ramai BOoOoOoOO!!!! BERSIH!! BO000ooOO!! Tak kira la ape resolusi yg korang perjuangkan tapi boleh tak jgn menyusahkan org lain? org lain yg tak pernah kisah dgn segala mak nenek politik ni.. org lain yg tak pernah ade perasaan nak pegi mengundi walaupun jenuh kena bebel dgn kaum keluarga.. Haa sebab rase diri tu BERSIH sgt, so nak buat benda ikut kepala korang?? Meja Rundingan kan ade. Kenape nak terpekik terlolong tengah-tengah jalan sambil bawak sepanduk kepit kertas, kepit payung, kepit botol air (tahu pulak rase haus). Memang pelik la org mcm ni. Dah bagi betis mesti nak mintak peha.

Me n my friends dah berhajat nak sleepover umah Jija kat Putrajaya. Bole pegi Floria'11 dan juga Pameran Pengantin Urban Vibes, PICC! malangnya Lin kene standby keje sb BERSIH kan nak berkumpul so takut kalau ade pape jadi.. Lupe nak bitau, Lin ni jadi nurse kat PPUM. Die ialah org barisan hadapan. Hati kuat nih, kalu die nak sound, selamba je die sound..huhu.. Owhh Lin is pure Malaccan ya people.. So kalau korang rase tak tahan dgn lawak kasar, jgn la dekat dgn die. Time I baru pindah skolah baru kan, I takut dgn die ni..Badan die x besar pun tp tu lah, cara cakap die mcm keras sket.. Now dah bape lame kawan, dah biase sgt..hihihi. Aku sayang ko Lin..

Hopefully I ade peluang nak pegi Pameran Pengantin ni.. I nak pengalaman be a part of Pameran Pengantin..takde la melopong je dgr kawan-kawan cite..malu ni kalu b2b lain bace.hehe..

Tadi I beli ribbon sticker kat Mr.DIY. konon-konon nak DIY doorgifts nnt.. dah imagine nak tampal sticker nama & ribbon sticker as border.


I rase better tunggu sticker sampai then baru beli brown paper bags..huhu.kalau beli white paper bags pun cantik. ribbon sticker atas ni as sample sb beli 1 je.weeeheee~

2 comments:

fainie_riz said...

wow canteknye..i tak tau pulak ada sticker mcm ni..out-to-date btul i ni..hihihi

bahIRAh said...

I belek-belek ade tulis ribbon sticker so try grab satu..hihihi