Followers

21 July 2011

Nerve dupdup

Good Morning everyone!

Hari ni tetibe rase bersemangat! hehehe.. pagi tadi wake up call from AFIQ  then die tanye " Awk nak jumpe sy tak weekend ni?" Mata yg tgah tertutup terus terbuntang! hahaha mestilah nak!! gilo ke apo tak nak jumpe kekasih hati. dah sebulan lebih tak jumpe..huahuaa.. kitorg ni kalau tak jumpe tu maksudnya memang tak nampak muka. takde webcam takde MMS takde 3G. hanya tanya khabar kat handphone je..

Tapi macam nak postpone ke next week sb nak balik umah utk puasa.. Tak sabar nak puasa pastu raya..korang dah buat budget raya?..nak attend open house, nak attend wedding.. Raya this year nak beli handbag je..reward gaji bulan 7 :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jom citer topik kahwin! korang tgok kaler kat bawah ni cantik tak? still ade pink sb nak bg MAMA puas hati. navy blue ok kan?nak kena cari vendor khemah yg ade kain kaler ni..maklumlah duduk area kampung so takut kaler navy blue still takde dlm stock diorang..

The Colour Palette

Ini pulak contoh design baju nikah or reception..hahahaa loose cutting tapi effect kembang (flowy) kene ade. bile dah nikah mesti nak melompat so style camni sgt la best.. dahla nak buat nikah n bersanding satu hari so tak tau la sempat ke x nak buat outdoor after nikah.. dalam hati cakap "tak kira, nak jugak ade outdoor pakai baju nikah!"



Kate during BAFTA

Sebenarnya kan, I ade mintak tolong Aida belikan something time die pegi meeting kat Jakarta.. tadi die email cakap dah beli. Mari berdebar bersama saya..heheheh.. thanks Aida!

10 comments:

tqahmisdar said...

cntik design baju tu.. =)

.:shura shushi:. said...

ai wat design dress labuh mcm tu utk E`day ai nnt =)

Miss Sunshine said...

pink + navy blue = cantik...
selalu org combine dgn baby blue atau tiffany. tapi navy pun cantik jugak, tapi gelap sikit kot...
design flowy tu pun dah lame admire, tapi tak sesuai dhn kita kot sebab nanti nampak bertambah rendang.. hahaha.

belikan ape kat Jakarta tu? nak tau jugak.. ^_^

zimie said...

ira, mak awak suka pink. mak kita suka gold/coklat.ekekeke semua nak ikut kehendak mak kan?sabau jela kite ni.

btw ira beli ape kat jakarta???bunyik cam menarik.ni nak sama2 neves ni.kehkeh

bahIRAh said...

thanks tqa!

omg shura..nak tgok nnt..yeay!

hana: hehe so far rasenye ok dgn kite design cmni.. ala lom dpt lagi so segan nak bitau..nnt Ira da dpt, Ira tunjuk kat sini tau..

Dalina said...

1st design: cantik n mcm fesyen jubah skrg n ada efek kecut kat tgh perut.

2nd dsgn:bolelaa..top part kena guna fabrik yg btol2,br nmpk elegan.(ada ke tailor murahan bole jahit mcm ni?). ada elemen islamik sbb x nmpk breast terbonjol2 dpn tetamu nt..

iedaurora said...

kite geng ngan mama kamu la, pink wajib ade!

bahIRAh said...

zimie: wahaha tapi mcm malass giler nk gune pink..hihi.. ala bnda aida beli nnt dpt baru review..

kek na: still tgh mencarik design.

ieda: hoyeahh!

Dalina said...

navy blue tu x cantik. rs mcm masuk balai polis. tp sessuai la kalo memang awk nk masukkan elemen kePOLISan dlm majlis ;p

Berry Bee said...

soft color...nice!
sy punyer theme kaler garang...huhu..



=)sy BTB gak!
Da follow awak,jum follow balik~