Followers

08 July 2011

ombak utk Farrah the 50th!!

Malu la nak start entry.

Kite ade benda nak bagi kat follower no. 50 sb kite mcm tak percaya follower kite dah ade 50 org. skrg dah 55..hihi..

Farrah.. kalau awk bace entry ni, kite nak awk tau bahawa kite sgt berbesar hati awk jd follower kite. So kite perlukan address awk. tak kisah la umah or ofis. nak bagi voucher makanan.

taadaaa~

Tapi rupenye awk Bride from Penang n awk dtg KL weekend ni for Pameran Pengantin dan kite tak tau dpt pegi ke x..uhukkuhukk wuu nangis :'( Voucher valid until 31st July but the sad thing is stores die sume area KL.. Kalau memang xde rezeki Farrah utk voucher ni, I akan usahakan benda lain pulak. Janji!

Kawan-kawan lain ade yg interested bole bg home or office address. I'll post to u.. I ade 3 2 vouchers!

Stores Papa John's <--- click kat sini

9 comments:

Farrah Anuar said...

BAHIRAH!! Congrats!! sebab dah ada follower above 50++.. ◕‿◕

betul ke ni kita yg ke 50?? waah..xcaya nya..rezeki2.. terima kasih ya.. Act farrah orang Ampang, Selangor tapi keja kt Penang.

Ok.Kita excited nak g PICC putrajaya esok. Doakan kita selamat sampai yer. InsyaAllah kita akan share kan input dier nt.

http://farrah-anewdaybegins.blogspot.com/

zimie said...

baiknye iraaaa.siap bagi voucher ape semua :P

btw nak voucher tu ley tak.(muka tak malu);p

bahIRAh said...

farrah: laaaa ye ke awk dok ampang!! hurmm cmane nak bg voucher ni ea? ke awk nak hadiah lain?hehee..

zimie: betul zimie nak? kite bole post kan..meh address.huhuu..

Farrah Anuar said...

Irah: aah.jauh kan kita mencari rezeki demi seperiuk nasi.hee..
pasal voch tu kita xkisah, tapi kalo awk bg skrg sure xleh smp esok. then takut kita xdapat guna before xpired date dia..kan dah sayang..kita rasa awk bg sape2 dulu yer..mana tau ade yg pegi salah satu branch dia.. sbb kt penang xde kan.

note:thanks sgt2 offer kita vcher tu tau. :)

http://farrah-anewdaybegins.blogspot.com/

zimie said...

yep2 posting kena bayar tak?hihi takla coz papa john dekat dgn rumah zimie.5min je.kat jusco taman equine.tu mcm nak try je.

zimie said...

ehh lupe nak bagi add.hehe

no 25, jalan LP5/3, taman lestari perdana, bandar putra permai, 43300 seri kembangan, selangor.

nida-razak said...

mintak satu...=P hehe

bahIRAh said...

farrah: xpe ea farrah, kite akan ganti dgn bnda lain..hanya tunggu!hehe..tp meh sini address.. :)

zimie: ok nnt kite pos..free postage!haha! kite ade voucher lebih so nak share :)

nida: yeayy bg address!

Farrah Anuar said...

Irah: Ni Add Farrah

FARRAH FARHANA
583A-10-3 PERUMAHAN PEGAWAI POLIS
JALAN SUNGAI DUA
11700 GELUGOR, PENANG.

Thanks sgt2 tau..terharu ◕‿◕

http://farrah-anewdaybegins.blogspot.com/